Fizioterapie, Kinetoterapie, Reflexoterapie, Masaj, Terapie energetica Reiki, Aromoterapie, Meloterapie

Despre noi

Cabinetul medical Buna Vestire a luat fiinta in toamna anului 2003. La momentul acela, a fost primul cabinet medical de fiziokinetoterapie si reflexoterapie din Timisoara in care s-a implementat un nou concept de aplicare a medicinei, imbinand medicina alopata cu medicina traditionala in scop terapeutic, toate terapiile fiind efectuate in exclusivitate de catre medici.

Pacientii cabinetului au beneficiat in egala masura de tratamente naturiste dar si de sfaturi si tratamente medicale alopate.

Terapii precum fizioterapia, reflexoterapia , kinetoterapia, masajul, meloterapia sau aromoterapia efectuate de catre un personal medical tanar , dinamic si competent, au ajutat pacienti de toate varstele si categoriile sociale sa-si gaseasca alinarea fizica si mentala in cabinetul nostru.

Va marturisim ca ne plac oamenii si acestia ne indragesc. Zambetul nostru si dorinta de a ajuta vin din suflet si oamenii simt acest lucru. De aceea multi dintre pacienti vin la noi ca la niste prieteni. Si ce ne putem dori mai mult decat să vindecam atat trupul cat si sufletul?

Dorinta de vindecare a acestor pacienti, completata de munca si constiinciozitatea noastra, a fost incununata de succese in majoritatea cazurilor, spre bucuria si satisfactia ambelor parti.

Ce spun pacientii nostri

Valasztek Maria, 67 ani, pensionara

Pentru mine reflexoterapia este un lucru vital in tratarea bolilor pe care le am. Sufar de boala Parkinson, hipertensiune arteriala, diabet, spondiloza cervicala si lombara, discopatie lombara si hemipareza stanga. Am facut si voi mai face regulat tratamente de reflexoterapie la cabinetul medical Buna Vestire din Timisoara. Am progresat mult intr-un timp scurt si acest lucru ma bucura foarte mult pe mine si pe familia mea. Vreau sa le multumesc medicilor de la cabinetul medical ca m-au ajutat sa fiu om intre oameni din nou. Sa le dea Dumnezeu sanatate sa poata ajuta cat mai multi oameni. Este foarte mare lucru sa poti sa mergi, sa gandesti, sa vorbesti si sa ai puterea sa iei viata de la inceput. Le multumesc doctorilor inca o data!

Parerea pacientilor

MENIU PRINCIPAL
Prima pagina Despre noi Serviciile noastre Parerea pacientilor Cursuri si evenimente Contact
 
Programari online pt consultatii gratuite

Cabinetul medical Buna Vestire

Str. Circumvalatiunii, nr. 24, vis-a-vis de intrarea in Piata Dacia, Timisoara

0256 447232, 0748 208123
cmbv2003@yahoo.com

Vezi locatia pe harta

© 2006 Cabinetul medical Buna Vestire Timisoara. Toate drepturile rezervate
O solutie web oferita de: WizNET - Studio