Fizioterapie, Kinetoterapie, Reflexoterapie, Masaj, Terapie energetica Reiki, Aromoterapie, Meloterapie

Ce spun pacientii nostri

  Paula Chindris, 19 ani, studenta

  Am incercat multe metode pentru a scapa de kilogramele in plus. Cu mult efort, am reusit in cele din urma, dar tot nu eram multumita de linia corpului meu. Am inceput un program intens de masaj anticelulitic la cabinetul medical Buna Vestire din Timisoara si rezultatele nu au intarziat sa apara. Desi am avut indoieli la inceput, cabinetul medical Buna Vestire nefiind primul cabinet de specialitate la care am fost, rezultatul final m-a uimit complet. Chiar da rezultate! Sedintele de masaj anticelulitic pe care le-am facut la cabinetul medical Buna Vestire au facut minuni pentru mine!

  Anne Guillermou, 50 ani, cadru didactic

  Am cateva probleme de sanatate, printre care si probleme circulatorii la nivelul picioarelor. Ajungand la cabinetul medical Buna Vestire din Timisoara am fost sfatuita sa urmez un program de 12 sedinte de reflexoterapie pentru problema mea. Desi doamna doctor mi-a explicat ca rezultatele pozitive ale tratamentului apar abia dupa 7-8 sedinte de reflexoterapie, in cazul meu acestea au aparut inca de la a treia sedinta : durerea la nivelul talpii a disparut, iar picioarele s-au dezumflat mult. Plangandu-ma si de faptul ca ma chinuia o durere de spate am fost sfatuita de domnul doctor sa fac niste radiografii si ulterior RMN la coloana, ocazie cu care am descoperit ca am hernie de disc la nivel cervical si la nivel lombar. Sunt o persoana foarte activa, iar durerea de spate ma incapacita serios, asa ca nu am stat mult pe ganduri si, la sugestia domnului doctor, am inceput imediat un program de recuperare care a constat in sedinte combinate de fizioterapie, masaj si kinetoterapie. Doctorul m-a sfatuit sa fac gimnastica si acasa si ma simt foarte bine. In masura in care timpul imi permite, eu fiind deseori plecata din tara, urmez un tratament de intretinere fiziokinetoterapeutic si reflexoterapeutic pentru ca sanatatea mea este cea mai importanta.

  Mihaela Mercia, inginer

  Am urmat in cadrul cabinetului medical "Buna Vestire" sedinte de reflexoterapie masaj anticelulitic si kinetoterapie. Eu ma declar multumita de calitatea serviciilor aduse de personalul medical de acolo din mai multe motive: in primul rand din punctul.de vedere al sanatatii, m-am simtit mai bine in urma sedintelor urmate, tratamentele sunt oferite de personal calificat - medici, am fost diagnosticata corect, sedintele se faceau temeinic fara sa se piarda timpul in defavoarea clientului, se respecta programarea facuta in avans, atmosfera relaxanta a cabinetului si nu in ultimul rand raportul avantajos calitate /pret al serviciilor oferite.

  Valasztek Maria, 67 ani, pensionara

  Pentru mine reflexoterapia este un lucru vital in tratarea bolilor pe care le am. Sufar de boala Parkinson, hipertensiune arteriala, diabet, spondiloza cervicala si lombara, discopatie lombara si hemipareza stanga. Am facut si voi mai face regulat tratamente de reflexoterapie la cabinetul medical Buna Vestire din Timisoara. Am progresat mult intr-un timp scurt si acest lucru ma bucura foarte mult pe mine si pe familia mea. Vreau sa le multumesc medicilor de la cabinetul medical ca m-au ajutat sa fiu om intre oameni din nou. Sa le dea Dumnezeu sanatate sa poata ajuta cat mai multi oameni. Este foarte mare lucru sa poti sa mergi, sa gandesti, sa vorbesti si sa ai puterea sa iei viata de la inceput. Le multumesc doctorilor inca o data!

  Suiu Carmen Maria, 42 ani, cadru didactic

  Sufar de hipotiroidism si alte dezechilibre endocrino-metabolice. Am urmat un tratament de 12 sedinte de reflexoterapie la cabinetul medical Buna Vestire din Timisoara si am fost placut surprinsa de faptul ca problemele mele s-au ameliorat foarte mult dupa acesta. Pe aceasta cale, vreau sa le multumesc medicilor de acolo pentru ceea ce au facut pentru mine.

  F.B., 54 years

  Suffering from low back pain due to spondilosis and discopathy I was advised by the radiologist to undergo an adequate recovery treatment. Being a foreigner and not familiar at all with the medical facilities in Timisoara, I hesitated a while before taking the decision to undergo physical therapy and kinetotherapy in Timisoara rather than at home. I have to admit that my reluctance was not justified at all; in fact it happened that I came to know the medical cabinet “Buna Vestire” and its excellent young medical staff who exceeds in being highly professional, extremely kind and polite. I followed combined treatments of physical therapy, kinetotherapy, therapeutic massage and plantar reflex therapy at the medical cabinet “Buna Vestire” in Timisoara and I have to say that I had a great relief from the back pain. Since almost three years now, I regularly undergo these treatments, which proof to be a great benefit for my health and also help me a lot in facing day to day business man’s life.

MENIU PRINCIPAL
Prima pagina Despre noi Serviciile noastre Parerea pacientilor Cursuri si evenimente Contact
 
Programari online pt consultatii gratuite

Cabinetul medical Buna Vestire

Str. Circumvalatiunii, nr. 24, vis-a-vis de intrarea in Piata Dacia, Timisoara

0256 447232, 0748 208123
cmbv2003@yahoo.com

Vezi locatia pe harta

© 2006 Cabinetul medical Buna Vestire Timisoara. Toate drepturile rezervate
O solutie web oferita de: WizNET - Studio